Bearnaise sous vide-tilberedt i glas – de 3 nemme trin

Bearnaise (og hollandaise) er en af de steder, hvor man kan spare på plasticposerne ved at tilberede direkte i et serveringsglas (syltetøjsglas eller lignende).

De 3 nemme trin:

  1. Kom ingredienserne i glasset og sæt låget på.
  2. Tilbered 60°/0:30.
  3. Blend.

Man kan endda køle ned i glasset (hvis der skulle være noget til overs) og gemme i køleskabet. Efter ny opvarmning 60°/0:30 kan man blende igen hvis det skiller. Server igen.

Man kan også komme det på en sifon, hvis man vil det (evt. estragon skal så serveres ved siden af for ikke at stoppe sifonens dyse).

Hollandaise (opskriften her) er jo med citron som syre, mens Bearnaise (opskriften her) er med bearnaise-essens som syre (opskrift her).

Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *