Fejlvisning og støj i forhold til pris

Fejlvisning i forhold til pris

Fejlvisningsspændet – altså fra den værste underskridelse til den værste overskridelse af den valgte temperatur – er måske det vigtigste at se på, når man vælger sous vide-udstyr. 1 grads fejlvisningsspænd er OK, 2 grader er acceptabelt, men derover giver det store problemer med, at man ikke kan stole på udstyret i forhold til opskrifter.

Prisen spiller som regel også ind: Grant Vortice er f.eks. særdeles nøjagtig, men den koster også mange gange mere end de billigste.

Støj i forhold til pris 

Det er meget individuelt, hvor meget man lægger vægt på et støjsvagt apparat. I et professionelt, larmende køkken vil støjen drukne, men i et privat køkken hvor man opholder sig meget vil mange føle sig generet af de mest støjende apparater.

De testede sous vide-apparater er her placeret så de helt tavse er nederst, og de meget støjende øverst – og de billige er til venstre og de dyre til højre. De dyreste støjer ret meget: De er lavet til professionelle køkkener hvor man sætter pris på kraftige, driftssikre apparater og en god cirkulation, og hvor støjen ikke generer.

Sammenlign støjniveau: Sous vide-bade

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QfADWGwNw9c[/embedyt]

Sammenlign støjniveau: Sous vide-stave

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NVvlOZwKbvc[/embedyt]