Skip to content
Sous vide 2.0
Opskrifter, tests, inspiration, tips og tricks
Menu
Forside
Opskrifter
Sous vide: Tid og temperatur
De 10 sikre hits
Fisk og skaldyr
Fisk
Skaldyr
Frugt og grønt
Frugt
Grønt
Kød
Fjerkræ og æg
Gris
Kalv
Lam
Okse
Vildt
Diverse
Menu-elementer
Forretter
Hovedretter
Desserter
Frokost
Middag lavet i forvejen
Grill
Hverdagsmad
Julefrokost
Julemiddag (and)
Julemiddag (flæskesteg)
Mortensaften
Nytårs-middag
Påske/pinsefrokost
Studenterfest
Tapas
Saucer og cremer
Sauceguiden
Kolde saucer og cremer
Varme saucer og cremer
Søde saucer og cremer
Grundelementer
Sous vide og grill
Fisk og skaldyr på grill
Grønt på grill
Kød på grill
Årstidens opskrifter
Video
Udstyr
Udstyrsguides
Tests af bade til hjemmebrug
Tests af stave til hjemmebrug
Tests af professionelle stave og bade
Tests af tilbehør
Tips
1 – Forberedelse
Udskæring
2 – Pakning/vakuumering
3 – Tilberedning
4 – Færdiggørelse
Forbered i forvejen
Udstyr og teknik
Fødevare-sikkerhed
Links
Udenlandske madnavne
Om …
Sous vide-håndbogen ** NY **
Nyhedsbrev
Sous vide 2.0
Sous vide-bøgerne: Indhold og forskelle
Hvor kan bøgerne købes?
Om Karsten
Søg efter:
Udskæring
Udskæring og afpudsning af kødstykker.