Sous vide-håndbogen

Jeg bliver tit spurgt “Hvad vil du selv anbefale?” og  Sous vide-håndbogen er mit svar på dette spørgsmål.

Sous vide-håndbogen finder du mit bedste bud på hvordan enhver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcist de praktiske anvisninger, tips og tricks som du skal bruge for at få succes hver gang.

Som noget nyt har jeg for hver råvare beskrevet hvordan den bedst brunes, hvordan man tilbereder fra frost og hvordan man genopvarmer fra køl eller frost. Simpelt og ligetil.

Faktisk har jeg afprøvet, smagt og fotograferet alle  de råvarer, som jeg har kunnet finde i danske butikker.

Se mere her:

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *