
Sous vide 2.0 på 464 sider er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, og en inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.
Se her, hvor bøgerne kan købes!
Læs mere om indholdet her – og udvidelserne ift. den første bog.
![]() | ![]() | |
Titel | Sous vide 2.0 – opskrifter, teknik, tips og tricks | Sous vide i dit eget køkken |
Udgivet | 2019 | 2017 |
Sider | 464 | 200 |
Opskrifter / tid/temp | 112 / 567 | 41 / 302 |
Okse/kalv | 20 / 115 | 10 / 68 |
Gris | 20 / 82 | 8 / 37 |
Lam | 10 / 27 | 4 / 14 |
Vildt | 2 / 55 | 1 / 4 |
Fjerkræ | 12 / 50 | 4 / 27 |
Fisk og skaldyr | 14 / 76 | 5 / 42 |
Frugt og grønt | 22 / 147 | 7 / 102 |
Æg | 12 / 15 | 2 / 8 |
Menuer tilberedt i forvejen – trin-for-trin | 6 | 1 |
Sider om udstyr | 18 | 6 |
Tips og tricks | 62 | 41 |
Sider teori | 28 | 22 |
Vægt | 2.155 g | 845 g |
Læseprøve | Se læseprøve her | Se læseprøve her |
Vej. udsalg | 399 | 249 |
![]() | Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020. Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes. |