Sous vide-bøgerne: Indhold og forskelle

Den nye Sous vide-håndbogen fokuserer på det praktiske, mens den forrige bog Sous vide 2.0 forklarer og går i dybden:

Sous vide-håndbogen fra 2021 er på 285 sider, og det er min nyeste bog. Her har jeg samlet mine bedste bud på tilberedning af alle almindelige råvarer. Det er den praktiske, let tilgængelige håndbog til køkkenbordet.

Sous vide-håndbogen beskriver alle tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk, frugt og grønt på en enkel og overskuelig måde, med 500 nye fotos og masser af praktiske tips og tricks, der giver et perfekt resultat hver gang. Der er en side for hver råvare, så du kan slå op og gå i gang med det samme, selv med råvarer du aldrig har prøvet før. Ingen teori – kun praksis.

Sous vide 2.0 fra 2019 er på 464 sider. Det er den største og mest ambitiøse bog i verden om emnet med både teori og praksis. Her er der et væld af informationer og illustrationer, men det hele er overskueligt og let tilgængeligt.

Sous vide 2.0 er både en grundbog til begyndere, en inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle, og masser af grundig forklaring, teori og baggrund.

Min første bog “Sous vide i dit eget køkken” er forgængeren til “Sous vide 2.0” og alt fra den første bog findes også (i udvidet og forbedret form) i “Sous vide 2.0”.

Se her, hvor bøgerne kan købes!

Læs mere om indholdet af Sous vide-håndbogen.

Sous vide-
håndbogen
Sous vide 2.0
– opskrifter, teknik,
tips og tricks
Udgivet20212019
Sider285464


PRAKSIS: TILBEREDNING214112
Okse/kalv4120
Gris2720
Lam1410
Vildt113
Fjerkræ og æg2124
Fisk og skaldyr4514
Frugt og grønt5522
Bøf-o-meter2 med tider for
opvarmning og tilberedning
fra frost og køl
Bruningstid til pande, ovn og grill






TEORI108
Sider med menuer der kan forberedes
i forvejen
16
Sider om udstyr18
Sider med tips og tricks62
Sider med sous vide-teori28


Vægt1.125 g2.155 g
Læseprøve Se læseprøve herSe læseprøve her
Vejl. udsalg299399

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.