En ball tip (set ovenfra) består af 3 lodrette dele.
![](https://www.sousvide20.dk/wp-content/uploads/2020/01/B_OKSE_RAVARE_BALLTIP_UDSKARING2_SV20-1024x499.jpg)
- Fjern musklen til venstre langs den gennemgående sene. Træk musklen fra resten og snit med en kniv langs senen. Senen fjernes bagefter.
![](https://www.sousvide20.dk/wp-content/uploads/2020/01/B_OKSE_RAVARE_BALLTIP_UDSKARING3_SV20-1024x499.jpg)
- Fjern musklen til højre langs den gennemgående sene ligesom før.
- Fjern senerne på siden af musklerne.
- De 3 muskler er nu klar til videre tilberedning.
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.