![](https://www.sousvide20.dk/wp-content/uploads/2020/01/B_OKSE_RAVARE_NYRETAPPER_FRIIS_DELT1_uafpudset_SV20-1024x589.jpg)
Del nyretappen langs senen i midten (skær langs den ene side af senen).
![](https://www.sousvide20.dk/wp-content/uploads/2020/01/B_OKSE_RAVARE_NYRETAPPER_FRIIS_DELT2_afpudset_SV20-1024x658.jpg)
Fjern den gennemgående sene, og afpuds for øvrige senerester (mindre fedtstykker kan bliver siddende).
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.