Links om sous vide-opskrifter

 Baldwin, Douglas E.: Sous vide for the home cook. ParadoxPress 2010. Opskrifter på de mest almindelige råvarer, tid/temperatur-tabeller og afsnit om fødevaresikkerhed.

Blumenthal, Heston: The Big Fat Duck Cookbook. Cape Press 2008. Stor og kunstnerisk illustreret kogebog med avancerede retter bl.a. med sous vide. Desuden stort videnskabeligt afsnit om restaurantens udstyr og metoder, molekylær gastronomi, kemi, smag mm.

 Antoniewicz, Heiko: Cooking Sous Vide. Matthaes Verlag, 2012. Grundig og omfattende opskriftssamling med mange forskellige råvarer tilberedt i luksusklassen. Udnytter sous vide udover det almindelige.

 Friehling, Peter: Gæstemad med sous vide. Turbine, 2018. Opskrifter på gæstemad med forret, hovedret og dessert. Forskellige temaer som årstid, vegetar eller budget.

 Friehling, Peter: Grill bedre med sous vide. Turbine, 2019. Grillmad forberedt sous vide. Forskellige temaer som spyd, fars, kød på ben, dessert og drikkevarer.

 Friehling, Peter: Grundbogen i sous vide. Turbine, 2016. En af de første danske kogebøger om sous vide. Mange forskellige opskrifter på også helt almindelige retter.

 Friehling, Peter: Sous vide i hverdagen. Turbine, 2017. Opskrifter på dagens måltider. Aftensmad med forskellig starttid. Tilbehør.

  Grøndahl, Hanne Birgitte  & Anders: Sous vide kogebogen. Nyt Nordisk Forlag 2015. Lille opskriftssamling, primært sous vide-tilberedt.

 Keller, Thomas: Under pressure—Cooking Sous Vide. Artisan, 2008.  Komplicerede luksusretter fra restaurant The French Laundry.

 Logsdon, Jason: Beginning Sous Vide. 2010. Introduktion, tips og 100 opskrifter.

 Logsdon, Jason: Sous Vide: Help for the Busy Cook, 2011. Om planlægning, 100 opskrifter + tid/temperatur-tabeller.

 Logsdon, Jason: Modernist Cooking Made Easy: Sous Vide, 2014. 85 generelle opskrifter.

 Logsdon, Jason: Sous Vide Grilling, 2011. 95 grill-relaterede opskrifter + tabeller.

 Reddit: Sous Vide. Opskrifter og diskussioner.

 Roca, Joan: Sous-vide Cuisine. 6. udgave, Montagud, 2014. Grundig gennemgang af arbejdsgangene, når en af verdens toprestauranter bruger sous vide, plus en del ret avancerede opskrifter med spændende begrundelser for sammensætningerne af smag og tekstur.

 sousvidetools.com: SOUS VIDE. Mange sous vide-opskrifter, opdelt i grupper og med billeder.

 Tanggaard, Karsten: Opskriftsregister.dk. Indholdsfortegnelser for mere end 500 kogebøger og madblade. Der kan søges efter sous vide-opskrifter i bøgerne.

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.