Mad i høj kvalitet – forberedt en uge før

Sous vide giver ikke blot resultater i høj kvalitet – metoden kan også lette madlavningen både til daglig, og når man holder fest.

Cook-chill er kokkens betegnelse for at tilberede mad og straks efter nedkøle den, så den kan opbevares på køl, indtil den skal (opvarmes, færdiggøres og) serveres.

Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Egg bites – lav dem selv i sous vide

Egg bites er blevet et populært hurtigt måltid på f.eks. Starbucks (der faktisk laver dem sous vide). Man kan lave dem selv, og ud over at det er meget billigere, så kan man selv bestemme indhold og kvalitet af ingredienserne. Jeg har lavet en opskrift og foreslået 8 forskelligt fyld. Det smager godt nok godt!…

Nytårsmenuen er klar!

Så har jeg lagt alle opskrifterne til en nytårsmenu på siderne. Jeg har lagt opskrifter til 3 forretter, 4 hovedretter og 3 desserter, så du kan plukke og sammensætte din egen menu. Se alle opskrifter og et forslag til slagplan, hvis du vil lave det i forvejen.

Sous vide 2.0

Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks indeholder opskrifter, tests af udstyr, videoer, inspiration samt tips og tricks til sous vide. Denne side indeholder materiale fra bogen “Sous vide 2.0” og bygger videre med ekstra opskrifter, tips og videoer. Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks er den største…

Første video nu på plads

Jeg arbejder på en del videoer med opskrifter, tips og tricks. Den første er en video med fremgangsmåde og tips til at pakke hakkekød i en bøfring: https://www.sousvide20.dk/sous-vide-tilberedt-hakkeboef-i-boefring/ Jeg skal lige have form og rammer på plads, så kommer der en del videoer. Kom gerne med forslag til sous vide-videoer som du gerne vil se…

Spørgsmål eller kommentarer? De er meget velkomne!

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller gode ideer til sous vide, så vil jeg meget gerne høre om dem her. Og selvfølgelig vil jeg gerne hjælpe, hvis jeg kan. Skriv dit spørgsmål eller kommentar herunder, så ser jeg på det meget hurtigt!