Koldt smør

Smør er i sin rene form et godt og nemt tilbehør eller “sauce” til f.eks. majskolber.

4 personer (tilbehør til kød, fisk og grøntsager)

  • 200 g koldt smør
  • Skær det kolde smør i passende portionsstykker (skiver).
  • Sæt på en kold tallerken, og sæt gerne i køleskab til det skal bruges så det ikke bliver for blødt.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0,
side
Sous vide-
håndbogen, side
GrøntMajskolbe300232

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *