Sous vide 2.0 – lister over opskrifter

Sous vide 2.0 er min nyeste sous vide-bog fra 2019. Her kan du se (og søge i) en oversigt over opskrifter og tid/temperaturer og hvilken side de findes på i bogen.

Se også

retfotosidetal
Ball tip med knuste kartofler og svampesaucex33
Culotte med flødekartofler og dampet broccolix37
Cuvette med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomaterx39
Flap meat med ovnkartofler og grøn salatx41
Flat iron med asparges og stegte aspargeskartoflerx43
Burger med det helex47
Haleragout med kartoffelmosx51
Oksehaleragout med kartoffelmosx51
Oksemørbrad Beef Wellington med rodfrugtmos og rosenkålssalatx55
Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvningx55
Nyretapper med couscous-salatx59
Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce)x63
Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærterx67
Teres major med nye kartofler, små courgetter og rødvinsglacex71
Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayox75
Tværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayox75
Tykkam, rosastegt, med butternut-græskar og radicchiosalatx77
Tykstegsbøf med panzanellax79
Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salatx83
Tyndstegsbøf med pommes frites, bearnaise og grøn salatx83
Ossobucox84
Pastramix85
Roastbeefx86
Saltkødx86
Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 188
Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 288
Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 388
Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 488
Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 188
Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 288
Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 388
Tid/temperatur, okse: Bov, kalv88
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 188
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 288
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 388
Tid/temperatur, okse: Brisler, kalv88
Tid/temperatur, okse: Bryst, kalv88
Tid/temperatur, okse: Bryst, sprængt88
Tid/temperatur, okse: Côte de Boeuf88
Tid/temperatur, okse: Culotte 188
Tid/temperatur, okse: Culotte 288
Tid/temperatur, okse: Culotte 388
Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 188
Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 288
Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 388
Tid/temperatur, okse: Cuvette 188
Tid/temperatur, okse: Cuvette 288
Tid/temperatur, okse: Cuvette 388
Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 189
Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 289
Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 389
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 189
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 289
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 389
Tid/temperatur, okse: Filet af kalv, stykke89
Tid/temperatur, okse: Filet, stykke89
Tid/temperatur, okse: Flank steak 189
Tid/temperatur, okse: Flank steak 289
Tid/temperatur, okse: Flank steak 389
Tid/temperatur, okse: Flap meat 189
Tid/temperatur, okse: Flap meat 289
Tid/temperatur, okse: Flap meat 389
Tid/temperatur, okse: Flat iron 189
Tid/temperatur, okse: Flat iron 289
Tid/temperatur, okse: Flat iron 389
Tid/temperatur, okse: Fødder, kalv89
Tid/temperatur, okse: Hakket kød 189
Tid/temperatur, okse: Hakket kød 289
Tid/temperatur, okse: Hakket kød 389
Tid/temperatur, okse: Hale 189
Tid/temperatur, okse: Hale 289
Tid/temperatur, okse: Hale 389
Tid/temperatur, okse: Halsstykke89
Tid/temperatur, okse: Hjerte, 2-cm skiver89
Tid/temperatur, okse: Hjerte, kalv, 2-cm skiver 189
Tid/temperatur, okse: Hjerte, kalv, 2-cm skiver 289
Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben89
Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke89
Tid/temperatur, okse: Klump, kalv89
Tid/temperatur, okse: Klump, steg89
Tid/temperatur, okse: Kotelet89
Tid/temperatur, okse: Kæber 189
Tid/temperatur, okse: Kæber 289
Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 189
Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 290
Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 390
Tid/temperatur, okse: Lever, kalv, 2-cm skiver90
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 190
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 290
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, kalv90
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 190
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 290
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 390
Tid/temperatur, okse: Nyretapper 190
Tid/temperatur, okse: Nyretapper 290
Tid/temperatur, okse: Nyretapper 390
Tid/temperatur, okse: Ossobuco (skank) 190
Tid/temperatur, okse: Ossobuco (skank) 290
Tid/temperatur, okse: Pastrami90
Tid/temperatur, okse: Pastrami (spidsbryst)90
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 190
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 290
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 390
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 490
Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 190
Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 290
Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 390
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 190
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 290
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 390
Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår 190
Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår 290
Tid/temperatur, okse: Saltkød af lårtunge90
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 190
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 290
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 391
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst, kalv91
Tid/temperatur, okse: T-bone steak91
Tid/temperatur, okse: Teres Major 091
Tid/temperatur, okse: Teres Major 191
Tid/temperatur, okse: Teres Major 291
Tid/temperatur, okse: Teres Major 391
Tid/temperatur, okse: Tunge91
Tid/temperatur, okse: Tunge, kalv, sprængt 191
Tid/temperatur, okse: Tunge, kalv, sprængt 291
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 191
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 291
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 391
Tid/temperatur, okse: Tykkam 191
Tid/temperatur, okse: Tykkam 291
Tid/temperatur, okse: Tykkam 391
Tid/temperatur, okse: Tykkam 491
Tid/temperatur, okse: Tykkam 591
Tid/temperatur, okse: Tyksteg91
Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 191
Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 291
Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 391
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 191
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 291
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 391
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf af Waguy-kød91
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg91
Tid/temperatur, okse: Yderlår, kalv, stykke91
Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke91
Iberico pluma med rosenkål, romesco-sauce og brødx97
Iberico secreto med rucola, kvæde og parmesanflagerx101
Kamben med coleslawx105
Flæskesteg (kamsteg) med to slags kartofler, rødkål og bagt æblex109
Kamsteg med to slags kartofler, rødkål og bagt æblex109
Kotelet med rødbeder og æblesalat med nødderx113
Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødderx113
Svinekæber med svampe og pastax117
Mørbrad af gris med spinat og kartoffelkroketterx121
Vitello tonnato af nakkefilet med tomatsalat og flutesx125
Ribbensstegx127
Ribbensteg med agurkesalat og rødkål på rugbrødx127
Croque monsieurx129
Skinketoastx129
Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolberx133
Flæskesværx134
Nakkefilet med karry og risx135
Pulled Porkx135
Rullepølsex136
Syltex137
Tid/temperatur, gris: Bryst, langtidsmodnet139
Tid/temperatur, gris: Bryst, langtidsmodnet139
Tid/temperatur, gris: Culotte139
Tid/temperatur, gris: Flæsk, sprængt 1139
Tid/temperatur, gris: Flæsk, sprængt 2139
Tid/temperatur, gris: Flæskesvær139
Tid/temperatur, gris: Grillpølse 1139
Tid/temperatur, gris: Grillpølse 2139
Tid/temperatur, gris: Hamburgerryg139
Tid/temperatur, gris: Hjerte, 2-cm skiver139
Tid/temperatur, gris: Iberico Kæber 3139
Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 1139
Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 2139
Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 3139
Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 4139
Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 1 139
Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 2 139
Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 3139
Tid/temperatur, gris: Iberico presa 1139
Tid/temperatur, gris: Iberico presa 2139
Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 1139
Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 2139
Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 3139
Tid/temperatur, gris: Kam, kappe ("ribeye-kappe")139
Tid/temperatur, gris: Kamben 1139
Tid/temperatur, gris: Kamben 2139
Tid/temperatur, gris: Kamben 3139
Tid/temperatur, gris: Kamsteg 1139
Tid/temperatur, gris: Kamsteg 2139
Tid/temperatur, gris: Kamsteg 3139
Tid/temperatur, gris: Kotelet 1139
Tid/temperatur, gris: Kotelet 2139
Tid/temperatur, gris: Kotelet 3139
Tid/temperatur, gris: Kotelet 4139
Tid/temperatur, gris: Kæber 1139
Tid/temperatur, gris: Kæber 2139
Tid/temperatur, gris: Kæber 3140
Tid/temperatur, gris: Kæber 4140
Tid/temperatur, gris: Kæber, Iberico140
Tid/temperatur, gris: Kæbesnitte 1140
Tid/temperatur, gris: Kæbesnitte 2140
Tid/temperatur, gris: Lever, 2-cm skiver 1140
Tid/temperatur, gris: Lever, 2-cm skiver 2140
Tid/temperatur, gris: Lårtunge (mignon)140
Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 1140
Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 2140
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 1140
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 2140
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 3140
Tid/temperatur, gris: Nakkefilet, kotelet uden ben140
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 1140
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 2140
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 3140
Tid/temperatur, gris: Nakkekotelet, langtidsmodnet140
Tid/temperatur, gris: Pulled Pork (af nakkefiletsteg)140
Tid/temperatur, gris: Revelsben 1140
Tid/temperatur, gris: Revelsben 2140
Tid/temperatur, gris: Revelsben 3140
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 1140
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 2140
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 3140
Tid/temperatur, gris: Rullepølse 1140
Tid/temperatur, gris: Rullepølse 2140
Tid/temperatur, gris: Rullepølse 3140
Tid/temperatur, gris: Skank 1140
Tid/temperatur, gris: Skank 2140
Tid/temperatur, gris: Skank 3140
Tid/temperatur, gris: Skinke 1141
Tid/temperatur, gris: Skinke 2141
Tid/temperatur, gris: Skinke 3141
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 1141
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 2141
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 3141
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 1141
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 2141
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 3141
Tid/temperatur, gris: Spareribs 1141
Tid/temperatur, gris: Spareribs 2141
Tid/temperatur, gris: Spareribs 3141
Tid/temperatur, gris: Spoleben (skank)141
Tid/temperatur, gris: Stegt flæsk141
Tid/temperatur, gris: Sylte (af nakkekam)141
Tid/temperatur, gris: Tæer141
Lammebov med agurkecreme, sprøde kartoffelbåde og salat med grønne bønnerx147
Lammeculotte med ratatouille og perlespeltx151
Lammekølle med ristede beder og grøn salsax155
Lammeryg med grønne bønner, radiser og agurkecremex159
Lammeskank med mellemøstlig sauce og pitabrødx163
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1165
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2165
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3165
Tid/temperatur, lam: Brisler165
Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet165
Tid/temperatur, lam: Culotte 1165
Tid/temperatur, lam: Culotte 2165
Tid/temperatur, lam: Culotte 3165
Tid/temperatur, lam: Frikadeller, lammekød 1165
Tid/temperatur, lam: Frikadeller, lammekød 2165
Tid/temperatur, lam: Halskam165
Tid/temperatur, lam: Hjerte, flækket og afpudset165
Tid/temperatur, lam: Inderlår165
Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 1165
Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 2165
Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 3165
Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 1165
Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 2165
Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 3165
Tid/temperatur, lam: Nyrer165
Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 1165
Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 2165
Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 3165
Tid/temperatur, lam: Skank 1165
Tid/temperatur, lam: Skank 2165
Tid/temperatur, lam: Skank 3165
Tid/temperatur, lam: Tunge165
Rådyrbov med selleristave og timiangulerødderx171
Rådyrkølle med kartofler og balsamico-rødbederx175
Rådyrryg med skorzonerrødder, svampe og saucex177
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, klump178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 1178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 2178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 3178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 3178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 1178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 2178
Tid/temperatur, vildt: Dådyrskank178
Tid/temperatur, vildt: Elg, steak af ribeye178
Tid/temperatur, vildt: Frølår178
Tid/temperatur, vildt: Hakket vildt178
Tid/temperatur, vildt: Hare, bov178
Tid/temperatur, vildt: Hare, lår178
Tid/temperatur, vildt: Hare, mørbrad178
Tid/temperatur, vildt: Hare, rygfilet178
Tid/temperatur, vildt: Kanin, bov178
Tid/temperatur, vildt: Kanin, lever178
Tid/temperatur, vildt: Kanin, lår178
Tid/temperatur, vildt: Kanin, nyre178
Tid/temperatur, vildt: Kanin, rygfilet178
Tid/temperatur, vildt: Krokodillefilet, portionsstykke178
Tid/temperatur, vildt: Kænguru, filetstykke178
Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 1179
Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 2179
Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 3179
Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 1179
Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 2179
Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 3179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 1179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 2179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 3179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, hals179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, hel udbenet179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 1179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 2179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 3179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 4179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 1179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 2179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 3179
Tid/temperatur, vildt: Snegle 1179
Tid/temperatur, vildt: Snegle 2179
Tid/temperatur, vildt: Vildsvinefilet179
Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekamben179
Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 1179
Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 2179
Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 3179
Tid/temperatur, vildt: Vildsvinemørbrad179
Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 1179
Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 2179
Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 3179
Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 1179
Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 2179
Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 3179
Andebryst med kirsebær og bederx187
Andelår, confiterede, med sprød rødkål og kartofler i andefedtx189
Fasanbryst med æble-bacon-selleri-salat og fasansaucex191
Foie gras med balsamico, flagesalt og ristet brødx193
Kalkunbryst med grillet spidskål, grønne tern og kryddercremex197
Kyllingebryst med æble/fennikel-salat og gulerodspurex201
Kyllingelår med Sofies bulgursalat med tomat, rødløg og persillex205
Hønsesalatx206
Kyllingerouladex207
Kyllingeskind, sprødtx207
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 1208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 2208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 3208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 4208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 5208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2208
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3208
Tid/temperatur, fjerkræ: Due, ung, bryst208
Tid/temperatur, fjerkræ: Due, ung, lår208
Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst208
Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst208
Tid/temperatur, fjerkræ: Duelår208
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 1208
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 2208
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 3208
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår209
Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 3209
Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, bryst 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, bryst 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, lår 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, lår 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 3209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 4209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingehjerter 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingehjerter 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelever 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelever 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingeroulade (2xbryst)209
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger209
Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst209
Tid/temperatur, fjerkræ: Rypebryst 1209
Tid/temperatur, fjerkræ: Rypebryst 2209
Tid/temperatur, fjerkræ: Rypelår209
Tid/temperatur, fjerkræ: Rypelår209
Tid/temperatur, fjerkræ: Skovduebryst209
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst209
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår209
Tid/temperatur, fjerkræ: Tjur, bryst209
Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst209
Blæksprutte, 8-armet, med paprika og persillemayox221
Blæksprutteskiver med paprika og persillemayox221
Blæksprutte, 10-armet, med bitter salat og syltede skalotteløgx225
Havtaskehale med ærterisottox227
Hummerhale, grillet og asparges med dildmayo og saltmandlerx231
Kammusling med spinatx235
Kulmule med smør-kartoffelmos, bagte hvidløg og nye løgx237
Laks med grønne linser, rødløg og persillex241
Rejer, vannamei, med wakametang og chilisaucex245
Rødfisk med svampe, grillet squash og smørristede kartoffelskiverx249
Torsk med avocadox253
Torskeryg med avocado og skinke/brød-krummerx253
Salade Niçoisex257
Laksesalatx258
Rødspætte med spinatx259
Torskerogn med kaperssaucex260
Torskesalatx261
Tid/temperatur, fisk: Dorade, filet262
Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet262
Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet 262
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 1262
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 2262
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 3262
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber262
Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 1262
Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 2262
Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 3262
Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet262
Tid/temperatur, fisk: Hornfisk, filet262
Tid/temperatur, fisk: Kuller 1262
Tid/temperatur, fisk: Kuller 2262
Tid/temperatur, fisk: Kuller 3262
Tid/temperatur, fisk: Kulmule 1262
Tid/temperatur, fisk: Kulmule 2262
Tid/temperatur, fisk: Kulmule 3262
Tid/temperatur, fisk: Lakseside 1262
Tid/temperatur, fisk: Lakseside 2262
Tid/temperatur, fisk: Lakseside 3262
Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 1262
Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 2263
Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 3263
Tid/temperatur, fisk: Lakseørred (frossen)263
Tid/temperatur, fisk: Makrel, filet263
Tid/temperatur, fisk: Multe, filet263
Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet 263
Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt263
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 1263
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 2263
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 3263
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 4263
Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 1263
Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 2263
Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 3263
Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet263
Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet263
Tid/temperatur, fisk: Sej, filet263
Tid/temperatur, fisk: Sild, filet263
Tid/temperatur, fisk: Stenbider, filet263
Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet263
Tid/temperatur, fisk: Søtunge, hel og flået263
Tid/temperatur, fisk: Torsk 1263
Tid/temperatur, fisk: Torsk 2263
Tid/temperatur, fisk: Torsk 3263
Tid/temperatur, fisk: Torsk 4263
Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm 1263
Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm 2263
Tid/temperatur, fisk: Tun 1263
Tid/temperatur, fisk: Tun 2263
Tid/temperatur, fisk: Tun 3263
Tid/temperatur, fisk: Tun 4263
Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet263
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1264
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2264
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3264
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 4264
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 1264
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 2264
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 3264
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1264
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2264
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3264
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør264
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 1264
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 2264
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 3264
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling, fra frost264
Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen264
Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blå-264
Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 1264
Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 2264
Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 3264
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1264
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2264
Asparges, grønne med røræg og spansk skinkex277
Asparges, hvide, med brunet smør og parmesanx281
Hvide asparges med brunet smør og parmesanx281
Blommer med vaniljesukker-flødeskumx285
Græskarsuppe med ristede kerner og baconternx289
Gulerødder glaseret i smør med timianx291
Kartofler, knustex293
Spidskål med æbler, ristede bacontern, honning og citronskalx297
Majskolber med sprød tomatsalsax301
Pære med vaniljecreme, ristede nødder og kvædemarmeladex305
Rabarber med rabarberisx309
Æbler på mørdej med Sabayonne-cremex313
Agurkesalatx314
Blomkålssuppe/puréx315
Blomme/løg/æble-chutneyx315
Coleslawx316
Forårsløgx316
Brunede kartoflerx317
Kantarelstuvningx317
Kartofler, brunedex317
Flødekartoflerx318
Hvide kartoflerx318
Kartoffelmosx319
Kartofler, krydder-x319
Kartofler, nye med ærter og dildx320
Kvædemarmeladex320
Løgkompot med balsamicox321
Syltede perleløg/skalotteløgx321
Pommes fritesx322
Rabarber/jordbær med vaniljecremex323
Ramsløgsoliex323
Ratatouillex324
Ribsgelex324
Rodfrugtmosx325
Rødbedestavex325
Rødbeder, syltedex326
Rødkålx326
Sofies bulgursalatx327
Couscous-salat med savoykålx327
Panzanellax328
Selleristavex328
Spinatx329
Syltede svampex329
Tomatsalatx330
Tranebærkompotx330
Vandmelon/feta-salatx331
Vindruer med sabayonnecremex331
Bagte æblerx332
Æblekompotx332
Æbler, bagtex332
Æble/sveskemos med andefedtx333
Æble/sveske-triflix333
Tid/temperatur, frugt og bær: Abrikos, delt, uden sten 1334
Tid/temperatur, frugt og bær: Abrikos, delt, uden sten 2334
Tid/temperatur, frugt og bær: Ananas, kvarte334
Tid/temperatur, frugt og bær: Ananas, skiver334
Tid/temperatur, frugt og bær: Appelsin, både uden skind334
Tid/temperatur, frugt og bær: Banan, skrællet334
Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 1334
Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 2334
Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 3334
Tid/temperatur, frugt og bær: Blåbær 1334
Tid/temperatur, frugt og bær: Blåbær 2334
Tid/temperatur, frugt og bær: Brombær334
Tid/temperatur, frugt og bær: Fersken, udstenet, halveret334
Tid/temperatur, frugt og bær: Fersken, udstenet, i kvarte334
Tid/temperatur, frugt og bær: Figen, delt i kvarte 1334
Tid/temperatur, frugt og bær: Figen, delt i kvarte 2334
Tid/temperatur, frugt og bær: Grapefrugt, både334
Tid/temperatur, frugt og bær: Hindbær-puré334
Tid/temperatur, frugt og bær: Jordbær, 1 cm skiver334
Tid/temperatur, frugt og bær: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret334
Tid/temperatur, frugt og bær: Kirsebær, hele udstenede 1334
Tid/temperatur, frugt og bær: Kirsebær, hele udstenede 2335
Tid/temperatur, frugt og bær: Kiwi, skrællet og i skiver335
Tid/temperatur, frugt og bær: Klementiner, skrællede335
Tid/temperatur, frugt og bær: Kokosnød, stykker uden skal og skræl335
Tid/temperatur, frugt og bær: Kvæde, 1/8-stykker335
Tid/temperatur, frugt og bær: Mango, skrællet og uden sten335
Tid/temperatur, frugt og bær: Melon, skrællet og udkernede skiver335
Tid/temperatur, frugt og bær: Nekatarin, halveret 1335
Tid/temperatur, frugt og bær: Nekatarin, halveret 2335
Tid/temperatur, frugt og bær: Papaya335
Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 1335
Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 2335
Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 3335
Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 1335
Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 2335
Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 3335
Tid/temperatur, frugt og bær: Ribs335
Tid/temperatur, frugt og bær: Ribsgele335
Tid/temperatur, frugt og bær: Stikkelsbær335
Tid/temperatur, frugt og bær: Stikkelsbær-marmelade335
Tid/temperatur, frugt og bær: Tranebær335
Tid/temperatur, frugt og bær: Vindrue335
Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 1335
Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 2335
Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 3335
Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, mad-, som mos335
Tid/temperatur, grøntsager: Artiskok-bund, hel 1336
Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 1336
Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 2336
Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 3336
Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 1336
Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 2336
Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 3336
Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 1336
Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 2336
Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 3336
Tid/temperatur, grøntsager: Beder, 2-cm skiver336
Tid/temperatur, grøntsager: Bladbede, blade336
Tid/temperatur, grøntsager: Bladbede, stængler336
Tid/temperatur, grøntsager: Bladselleri, skrællet336
Tid/temperatur, grøntsager: Blomkål, skiver336
Tid/temperatur, grøntsager: Blomkål, skiver eller buketter336
Tid/temperatur, grøntsager: Broccoli336
Tid/temperatur, grøntsager: Bønner, grønne336
Tid/temperatur, grøntsager: Daikon-radise, skrællet, skiver336
Tid/temperatur, grøntsager: Daikon-radise, skrællet, stykker336
Tid/temperatur, grøntsager: Fennikel, halveret337
Tid/temperatur, grøntsager: Forårsløg 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Forårsløg 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 3337
Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 3337
Tid/temperatur, grøntsager: Grønkål, uden grove ribber 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Grønkål, uden grove ribber 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Ratatouille337
Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 3337
Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler337
Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler eller 1/8 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler eller 1/8 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Hvidløg som confit, pillede337
Tid/temperatur, grøntsager: Hvidløgsfed, pillede337
Tid/temperatur, grøntsager: Jordskok337
Tid/temperatur, grøntsager: Julesalat, hel337
Tid/temperatur, grøntsager: Kantarel 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Kantarel 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, bage 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, bage 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 1337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 2337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 3337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mindre337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, nye danske337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, pommes frites 13 mm337
Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffelmos, kartofler til337
Tid/temperatur, grøntsager: Knoldselleri, 3-cm skiver337
Tid/temperatur, grøntsager: Knoldselleri, stykker337
Tid/temperatur, grøntsager: Kålrabi/knudekål, skiver338
Tid/temperatur, grøntsager: Løg, gule. Pillede, halverede338
Tid/temperatur, grøntsager: Løg, gule/røde. Pillede og delt338
Tid/temperatur, grøntsager: Løg, røde. Pillede, halverede338
Tid/temperatur, grøntsager: Madbanan (plantain), skiver uden skræl338
Tid/temperatur, grøntsager: Majroe338
Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 1338
Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 2338
Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 3338
Tid/temperatur, grøntsager: Okra338
Tid/temperatur, grøntsager: Pastinak, skrællet, stykker338
Tid/temperatur, grøntsager: Peberfrugt, 5 mm skiver338
Tid/temperatur, grøntsager: Perleløg. Hele, pillede 1338
Tid/temperatur, grøntsager: Perleløg. Hele, pillede 2338
Tid/temperatur, grøntsager: Persillerod338
Tid/temperatur, grøntsager: Porre 1338
Tid/temperatur, grøntsager: Porre 2338
Tid/temperatur, grøntsager: Porre 3338
Tid/temperatur, grøntsager: Portobello-svamp, skiver338
Tid/temperatur, grøntsager: Radiser338
Tid/temperatur, grøntsager: Radiser, runde338
Tid/temperatur, grøntsager: Ramsløg338
Tid/temperatur, grøntsager: Rosenkål338
Tid/temperatur, grøntsager: Rødbeder338
Tid/temperatur, grøntsager: Rødbeder, skiver (som syltede)338
Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 1338
Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 2338
Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 3338
Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 1338
Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 2338
Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 3338
Tid/temperatur, grøntsager: Skalotteløg, hele, pillede 1338
Tid/temperatur, grøntsager: Skalotteløg, hele, pillede 2338
Tid/temperatur, grøntsager: Skorzonerrod338
Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 1339
Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 2339
Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 3339
Tid/temperatur, grøntsager: Spinat339
Tid/temperatur, grøntsager: Squash (zucchini) i 2 cm skiver339
Tid/temperatur, grøntsager: Svampe og champignon, stykker339
Tid/temperatur, grøntsager: Tomat, cherry339
Tid/temperatur, grøntsager: Tomat, skiver339
Tid/temperatur, grøntsager: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne339
Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 1339
Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 2339
Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 3339
Eggs Benedictx345
Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcasséx347
Affogatox348
Bearnaisex349
Crème brûléex350
Hollandaisex351
Bær-isx352
Crème Anglaisex352
Frugt- eller bærisx352
Frugtisx352
Iscremex352
Iscreme med bærx352
Ribs/chokoladeiskagex353
Sandkagex354
Sabayonnecremex355
Agurkecremex356
Bearnaise-essensx356
Grøn salsax357
Krydderurtecremex357
Fondx358
Vaniljecremex358
Gheex359
Guacamolex359
Klaret smørx360
Græsk marinadex361
Indisk marinadex361
Japansk marinadex362
Oliven/tomatsneglex362
Krydderblanding til grill mm. (rub)x363
Risalamandex363
Rub (krydderblanding til grill mm.)x363
BBQ-saucex364
Rugbrødsflagerx364
Brun sovs til julemadx365
Julesovsx365
Romescosaucex365
Rødvinsglacex366
Skinke/brødknasx367
Tunsaucex367
1% lage397
1,5% lage397
2% lage397
3% lage397

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.