Sous vide i dit eget køkken – lister over opskrifter

Sous vide i dit eget køkken er min første sous vide-bog fra 2017. Her kan du se en oversigt over opskrifter og tid/temperaturer og hvilken side de findes på i bogen.

Se også

retfotosidetal
Tid/temperatur, bær: Blåbær 1120
Tid/temperatur, bær: Blåbær 2120
Tid/temperatur, bær: Brombær120
Tid/temperatur, bær: Hindbær-puré120
Tid/temperatur, bær: Jordbær, skiver120
Tid/temperatur, bær: Tranebær120
Tid/temperatur, bær: Vindrue120
Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet104
Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet104
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale (evt. hinde fjernet)104
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber104
Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet104
Tid/temperatur, fisk: Kulmule, filet104
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 1x104
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 2x104
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 3x104
Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet104
Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt104
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet104
Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet104
Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet104
Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet104
Tid/temperatur, fisk: Sej, filet104
Tid/temperatur, fisk: Sild, filet104
Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet104
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 1x104
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 2x104
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 3x104
Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm104
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 1104
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 2104
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 3104
Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet104
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 191
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 291
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 391
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst91
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst91
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår91
Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras91
Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 2x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 3x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 491
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3x91
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger91
Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst91
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst91
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår91
Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst91
Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 1119
Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 2119
Tid/temperatur, frugt: Ananas, kvarte119
Tid/temperatur, frugt: Ananas, skiver119
Tid/temperatur, frugt: Appelsin, både uden skind119
Tid/temperatur, frugt: Banan, skrællet119
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 1x119
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 2x119
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 3x119
Tid/temperatur, frugt: Fersken, udstenet, i kvarte119
Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 1119
Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 2119
Tid/temperatur, frugt: Grapefrugt, både119
Tid/temperatur, frugt: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret119
Tid/temperatur, frugt: Kiwi, skrællet og i skiver119
Tid/temperatur, frugt: Klementiner, skrællede119
Tid/temperatur, frugt: Kokosnød, stykker uden skal og skræl119
Tid/temperatur, frugt: Kvæde, 1/8-stykker119
Tid/temperatur, frugt: Mango, skrællet og uden sten119
Tid/temperatur, frugt: Melon, skrællet og udkernede skiver119
Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 1119
Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 2119
Tid/temperatur, frugt: Papaya119
Tid/temperatur, frugt: Pære 1. Delt og udkernet119
Tid/temperatur, frugt: Pære 2: Delt og kernehuset fjernet119
Tid/temperatur, frugt: Pære 3: Delt og udkernet119
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 1x119
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 2x119
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 3x119
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 1x119
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 2x119
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 3x119
Tid/temperatur, grønt: Artiskok116
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 1x116
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 2x116
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 3x116
Tid/temperatur, grønt: Asparges, hvide. Øverste del116
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 1116
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 2116
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 3116
Tid/temperatur, grønt: Bladselleri, skrællet116
Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver116
Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver eller buketter116
Tid/temperatur, grønt: Broccoli116
Tid/temperatur, grønt: Bønner, grønne116
Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, skiver116
Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, stykker116
Tid/temperatur, grønt: Fennikel, halveret116
Tid/temperatur, grønt: Forårsløg116
Tid/temperatur, grønt: Glaskål, 3 mm skiver116
Tid/temperatur, grønt: Græskar 1116
Tid/temperatur, grønt: Græskar 2116
Tid/temperatur, grønt: Grønkål116
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 1x116
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 2x116
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 3x116
Tid/temperatur, grønt: Hvidkål, 5 mm strimler116
Tid/temperatur, grønt: Hvidløg som confit, pillede116
Tid/temperatur, grønt: Hvidløgsfed, pillede116
Tid/temperatur, grønt: Jordskok116
Tid/temperatur, grønt: Julesalat, hel116
Tid/temperatur, grønt: Kartoffel, mellemstørrelse116
Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri116
Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri, stykker116
Tid/temperatur, grønt: Kålrabi/knudekål, skiver116
Tid/temperatur, grønt: Løg, gule/røde. Pillede og delt116
Tid/temperatur, grønt: Madbanan (plantain), skiver uden skræl116
Tid/temperatur, grønt: Majroe116
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 1x117
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 2x117
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 3x117
Tid/temperatur, grønt: Okra117
Tid/temperatur, grønt: Pastinak, skrællet, stykker117
Tid/temperatur, grønt: Peberfrugt, 5 mm skiver117
Tid/temperatur, grønt: Perleløg, langtid. Hele, pillede117
Tid/temperatur, grønt: Persillerod117
Tid/temperatur, grønt: Porre 1117
Tid/temperatur, grønt: Porre 2117
Tid/temperatur, grønt: Porre 3117
Tid/temperatur, grønt: Portobello-svamp, skiver117
Tid/temperatur, grønt: Radise, runde117
Tid/temperatur, grønt: Rosenkål117
Tid/temperatur, grønt: Rødbeder117
Tid/temperatur, grønt: Rødbeder, skiver117
Tid/temperatur, grønt: Rødkål117
Tid/temperatur, grønt: Savoykål, uden de yderste blade117
Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 1117
Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 2117
Tid/temperatur, grønt: Skorzonerrod117
Tid/temperatur, grønt: Spidskål, halverede117
Tid/temperatur, grønt: Spinat117
Tid/temperatur, grønt: Squash (zucchini) i 2 cm skiver117
Tid/temperatur, grønt: Svampe og champignon, stykker117
Tid/temperatur, grønt: Tomat, skiver117
Tid/temperatur, grønt: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne117
Tid/temperatur, kalv: Brisler47
Tid/temperatur, kalv: Culotte 147
Tid/temperatur, kalv: Culotte 247
Tid/temperatur, kalv: Culotte 347
Tid/temperatur, kalv: Filet, stykke47
Tid/temperatur, kalv: Mørbrad47
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 1x47
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 2x47
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 3x47
Tid/temperatur, kalv: Spidsbryst47
Tid/temperatur, kalv: Tunge, sprængt47
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1x79
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2x79
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3x79
Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet79
Tid/temperatur, lam: Culotte 1x79
Tid/temperatur, lam: Culotte 2x79
Tid/temperatur, lam: Culotte 3x79
Tid/temperatur, lam: Kølle (udbenet i muskler)79
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 1x79
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 2x79
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 3x79
Tid/temperatur, lam: Skank 1x79
Tid/temperatur, lam: Skank 2x79
Tid/temperatur, lam: Skank 3x79
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 145
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 245
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 345
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 145
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 245
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 345
Tid/temperatur, okse: Côte du Boeuf45
Tid/temperatur, okse: Culotte 1x45
Tid/temperatur, okse: Culotte 2x45
Tid/temperatur, okse: Culotte 3x45
Tid/temperatur, okse: Cuvette45
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 145
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 245
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 345
Tid/temperatur, okse: Filet, stykke45
Tid/temperatur, okse: Flank steak 145
Tid/temperatur, okse: Flank steak 245
Tid/temperatur, okse: Flank steak 345
Tid/temperatur, okse: Flap meat 1x45
Tid/temperatur, okse: Flap meat 2x45
Tid/temperatur, okse: Flap meat 3x45
Tid/temperatur, okse: Flat iron 1x45
Tid/temperatur, okse: Flat iron 2x45
Tid/temperatur, okse: Flat iron 3x45
Tid/temperatur, okse: Hale 1x45
Tid/temperatur, okse: Hale 2x45
Tid/temperatur, okse: Hale 3x45
Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben45
Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke45
Tid/temperatur, okse: Klump, steg45
Tid/temperatur, okse: Kotelet45
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 145
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 245
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 145
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 245
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 345
Tid/temperatur, okse: Nyretapper45
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 1x46
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 2x46
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 3x46
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 146
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 246
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 346
Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår46
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 1x46
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 2x46
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 3x46
Tid/temperatur, okse: T-bone steak46
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 1x46
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 2x46
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 3x46
Tid/temperatur, okse: Tykkam46
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 1x46
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 2x46
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 3x46
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg46
Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke46
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille105
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1x105
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2x105
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3x105
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1x105
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2x105
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3x105
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør105
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling105
Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen105
Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blancherede 2 min105
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 1105
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 2105
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 3105
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1105
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2105
Tid/temperatur, gris: Grillpølse 167
Tid/temperatur, gris: Grillpølse 267
Tid/temperatur, gris: Hamburgerryg67
Tid/temperatur, gris: Kam67
Tid/temperatur, gris: Kotelet 1x67
Tid/temperatur, gris: Kotelet 2x67
Tid/temperatur, gris: Kotelet 3x67
Tid/temperatur, gris: Kæber 1x67
Tid/temperatur, gris: Kæber 2x67
Tid/temperatur, gris: Kæber 3x67
Tid/temperatur, gris: Kæber 467
Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 167
Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 267
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 1x67
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 2x67
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 3x67
Tid/temperatur, gris: Nakkefilet, kotelet uden ben67
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 1x67
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 2x67
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 3x67
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 1x67
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 2x67
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 3x67
Tid/temperatur, gris: Skank 167
Tid/temperatur, gris: Skank 267
Tid/temperatur, gris: Skinke 1x67
Tid/temperatur, gris: Skinke 2x67
Tid/temperatur, gris: Skinke 3x67
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg, sprængt 167
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg, sprængt 267
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg, sprængt 367
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 1x67
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 2x67
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 3x67
Tid/temperatur, gris: Spareribs/kamben 1x67
Tid/temperatur, gris: Spareribs/kamben 2x67
Tid/temperatur, gris: Spareribs/kamben 3x67
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 179
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 279
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad79
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, ryg79
Tid/temperatur, æg: Røræg 1x129
Tid/temperatur, æg: Røræg 2x129
Tid/temperatur, æg: Røræg 3x129
Tid/temperatur, æg: Vagtelæg129
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 1x129
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 2x129
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 3x129
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 4129
Blæksprutteskiver med persillemayo og limex95
Grillet hummer og asparges med dildmayo og saltmandlerx97
Laks med grønne linser, rødløg og persillex99
Salade Niçoisex103
Torskeryg på avocado med skinke/brød-krummerx101
Confiterede andelår med sprød rødkål og kartofler i andefedtx83
Kalkunbryst med grillet spidskål, grøn salsa og kryddercremex85
Kyllingebryst med rabarber, nye kartofler og mormorsalatx87
Kyllingelår med Sofies bulgursalatx89
Blommer med vaniljesukker-flødeskumx123
Rabarber med rabarberisx125
Æbler på mørdej med vaniljecremex127
Asparges med røræg og spansk skinkex109
Aubergine med olivenolie og teriyaki-saucex111
Gulerødder glaseret i smør med timianx113
Majskolber med sprød tomatsalsax115
Lammebov med kikærtemos og salatx71
Lammeculotte med ratatouille og perlespeltx73
Lammeryg med grillede squash, bagte tomater og agurkecremex75
Lammeskank med tzatziki, agurkeskiver og naanbrødx77
Burger med det helex25
Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salatx27
Culotte med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomaterx29
Flap meat med ovnkartofler og grøn salatx31
Flat iron med asparges og stegte aspargeskartoflerx33
Oksehaleragout med kartoffelmosx35
Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvningx37
Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærterx41
Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayox43
Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce)x39
Nakkefilet med ris og karryx57
Parisertoast (croque monsieur)x61
Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolberx63
Ribbensteg med agurkesalat på rugbrødx59
Spareribs med coleslawx65
Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødderx51
Svinekæber med svampe og pastax53
Svinemørbrad med spinat og kartoffelkroketterx55
Eggs Benedictx131
Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcasséx133
Hvorfor sous vide?8
Sådan gør man10
Temperatur og tid14
De 10 sikre hits18
Okse22
Okse: Burgerbøfx24
Okse: Bøf af tyndstegx26
Okse: Culottex28
Okse: Flap meat (bavette)x30
Okse: Flat ironx32
Okse: Halex34
Okse: Mørbradx36
Okse: Ribeyex38
Okse: Spidsbrystx40
Okse: Tværrebx42
Gris48
Gris: Koteletx50
Gris: Kæberx52
Gris: Mørbradx54
Gris: Nakkefiletx56
Gris: Ribbenstegx58
Gris: Skinkex60
Gris: Slagx62
Gris: Spareribs/kambenx64
Lam og vildt68
Lam: Bovx70
Lam: Culottex72
Lam: Rygx74
Lam: Skankx76
Fjerkræ80
Fjerkræ: Andelårx82
Fjerkræ: Kalkunbrystx84
Fjerkræ: Kyllingebrystx86
Fjerkræ: Kyllingelårx88
Fisk og skaldyr92
Skaldyr: Blækspruttex94
Skaldyr: Hummerhalex96
Fisk: Laksx98
Fisk: Torskx100
Fisk: Tunx102
Grøntsager106
Grøntsager: Aspargesx108
Grøntsager: Auberginex110
Grøntsager: Gulerodx112
Grøntsager: Majskolbex114
Frugt og bær118
Frugt: Blommex122
Frugt: Rabarberx124
Frugt: Æblex126
Æg128
Æg: Helt ægx130
Æg: Rørægx132
Sous vide i praksis134
Sous vide i hverdagen136
Sous vide til fest140
Sous vide og grill144
Udstyr & tips148
Udstyr til pakning (vakuumering)150
Udstyr til tilberedning152
Udstyr til færdiggørelse154
Hvorfor gik det galt?156
Det kan vakuum også160
Saltning og sprængning162
Marinering166
Fødevaresikkerhed168
Hvad sker der, når kød opvarmes?170
Tilberedning af tre forskellige kødstykker174
Justér tid/temperatur, så resultatet bliver perfekt180
Spørgsmål og svar182
Links og bøger192
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.