Tilmeld dig min nyhedsmail

Vil du være den første der får besked? Jeg sender en nyhedsmail en gang om ugen med nye opskrifter, inspiration til retter og måltider, tests, tips og tricks.

Tilmeldings-blanketten skulle dukke op automatisk, men hvis den ikke gør, kan du finde blanketten her.

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.


3 Comments Add yours

  1. Carsten Roslund says:

    Nybegynder har fået stick i julegave, købt vakuumpakket selv.
    Købt din bog idag, meget spændene.

    1. Hej Carsten
      Tak fordi du har købt min bog, jeg håber du får glæde af den. Du er meget velkommen til at spørge her, hvis du får brug for det!
      Mange hilsner
      Karsten

  2. Michaela Heller-Njor says:

    Har fået hele “pakken” i julegave oh glæder mig seriøst til at komme igang. Er dig lidt luren på om en oksesteg på 4 kilo skal laves i én pakke eller deles op i flere??
    De bedste hilsner Michaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *