Barbeque-sauce (BBQ)

Stærk sauce til pensling før og efter grillning af fedt grisekød som spareribs,
koteletter eller nakkefilet. Kan også bruges som dip/sauce ved serveringen.
Kan opbevares på køl i flere uger.

6-10 personer, giver ca. 400 g

  • 150 g ketchup
  • 25 g hvidløg i papirtynde skiver
  • 50 g æbleeddike
  • 100 g brun farin
  • 1 g chiliflager
  • 35 g Worcester-sauce
  • 6 g (2-3 tsk) sennepspulver
  • 100 g appelsinsaft
  • 25 g smør
  1. Bland alle delene undtagen smør til saucen i en gryde og kog i 20 min. til den tykner.
  2. Blend saucen.
  3. Rør smørret i og køl af.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0,
side
Sous vide-
håndbogen, side
GrisKamben10498
GrisNakkefilet12485
GrisNakkekotelet14086
GrisSpareribs10498
GrisSt. Louis cut10498
OkseTværreb7462

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.