Gremolata

Gremolata serveres traditionelt til Osso Buco, men er også godt sammen med rødt (grillet kød) eller langtidstilberedte kæber. Den rå hvidløg kan være stærk. Brug evt. mindre mængde hvidløg eller brug de beskrevne trick med at tilberede dem først i mikrobølgeovnen.

8 personer som dip (4 personer som tilbehør), giver ca. 40 g

  • 10 citronskal, revet (af det gule skind af af 2 økologiske citroner)
  • 12 g persilleblade (af en lille håndfuld bredbladet persille), finthakket
  • 20 g (4-5 fed) hvidløg
  1. Hvis man vil have en mildere hvidløgssmag kan de først varmes 25 sek i en mikrobølgeovn. Køl af bagefter.
  2. Pil og hak hvidløgene fint.
  3. Bland alle elementerne.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0,
side
Sous vide-
håndbogen, side
LamLammehjerte165107
LamLammekotelet108
OkseInside skirt 43
OkseOksekæbe8946
OkseOkseskank57
OksePulled beef 52

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *