Kolde saucer og cremer

Kolde saucer/cremer som pesto eller peberrodscreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sous vide-håndbogen

Jeg bliver tit spurgt “Hvad vil du selv anbefale?” og  Sous vide-håndbogen er mit svar på dette spørgsmål. I Sous vide-håndbogen finder du mit bedste bud på hvordan enhver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcist de praktiske anvisninger, tips og tricks…

Hakkebøffens farve bliver ikke som forventet!

Denne afprøvning er mit første systematiske forsøg på at forstå, hvorfor hakkebøffer (nogle gange) bliver gråbrune indeni og slet ikke får den forventede, friske røde farve ift. tilberedningstemperaturen. I denne afprøvning undersøger jeg salts betydning. Jeg har brugt friskhakket kød (mest tyndsteg) som udgangspunkt. Kødet er saltet med fint køkkensalt. Kødet er tilberedt 55°/1:00. Saltning…

Egg bites – lav dem selv i sous vide

Egg bites er blevet et populært hurtigt måltid på f.eks. Starbucks (der faktisk laver dem sous vide). Man kan lave dem selv, og ud over at det er meget billigere, så kan man selv bestemme indhold og kvalitet af ingredienserne. Jeg har lavet en opskrift og foreslået 8 forskelligt fyld. Det smager godt nok godt!…

Nytårsmenuen er klar!

Så har jeg lagt alle opskrifterne til en nytårsmenu på siderne. Jeg har lagt opskrifter til 3 forretter, 4 hovedretter og 3 desserter, så du kan plukke og sammensætte din egen menu. Se alle opskrifter og et forslag til slagplan, hvis du vil lave det i forvejen.

Sous vide 2.0

Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks indeholder opskrifter, tests af udstyr, videoer, inspiration samt tips og tricks til sous vide. Denne side indeholder materiale fra bogen “Sous vide 2.0” og bygger videre med ekstra opskrifter, tips og videoer. Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks er den største…