Kurser

Jeg holder kurser i sous vide, bl.a. står jeg for sous vide-kurserne i Meyers Madhus og hos Miele (kombi dampovn). Desuden har jeg været med til udviklingen af slagteriskolens nye sous vide-certificering og er censor på denne uddannelse.

Jeg holder gerne kurser andre steder, kontakt mig for nærmere oplysninger. Et kursus kan være en kort introduktion til alle (uden forudsætninger), eller det kan være et dyberegående kursus med både teori om hvad der sker når madvarer opvarmes, fødevaresikkerhed, udskæringer og mørhed, praktiske tips og tricks mm. Se mere om nogle af sous vide-kurserne i Meyers Madshus:

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.