Sojadressing

Sojadressingen er mindre fed, men mere syrlig og stærk end mange andre dressinger. Den passer godt til sommergrønt med dens god syrligt/søde bid.

8 personer, giver ca 125 g (lav gerne dobbelt portion, resten kan gemmes)

  • 30 g revet ingefær
  • 15 g finthakket chili
  • 5 g (1 fed) finthakket hvidløg
  • 50 g soja
  • 20 g riseddike (evt. æbleeddike)
  • 5 g honning eller sukker
  • 10 g vindruekerneolie (endnu bedre: ristet sesamolie)
  1. Bland ingredienserne godt og lad det trække lidt.

Kan gemmes i nogle dage på køl.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0, sideSous vide-håndbogen, sidetal
GrisPulled pork13589
FjerkræPulled chicken151

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *