Spinat 85°/0:15

Spinat tilberedt sous vide får en mild og rund smag uden bitterhed, og den har stadig bid efter 15 min.

Velegnet sammen med røræg, eller som tilbehør, f.eks. til kammuslinger, rødspætte eller laks.

4 personer (tilbehør)

  • 300 g babyspinat
  • 1 g (1 knivspids) salt
  • 30 g smør
  1. Salt spinaten.
  2. Fordel spinaten, smør og salt i 1-2 poser (læg evt. 5-6 skeer i bunden af hver pose for at holde dem nede i vandet).
  3. Pak ved maksimalt tryk.
  4. Tilbered 85°/0:15.
  5. Hæld væden fra inden servering.

Andre serveringsforslag

Passer godt til

Sauce
Hollandaise
Mornaysauce
Smørsauce

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.