Stikkelsbærtrifli 85°/0:15

Stikkelsbærtrifli består af blidt sous vide-tilberedte stikkelsbær sammen med knuste makroner og en vaniljecreme. Stikkelsbærkompotten kan forberedes flere uger i forvejen, og bliver ikke så bitter som ved kogning.

4 personer som tilbehør, giver 700 g (4 x 175 g)

  1. Pisk fløden netop stiv (eller forbered vaniljecremen)
  2. Knus makronerne groft og fordel i bunden af et lille serveringsfad eller i portionsglas.
  3. Fordel stikkelsbærkompotten over (gem evt. lidt bør til pynt til sidst).
  4. Fordel flødeskum/vaniljecrem og pynt evt. med lidt bør

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.