Sous vide 2.0

Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks indeholder opskrifter, tests af udstyr, videoer, inspiration samt tips og tricks til sous vide.

Denne side indeholder materiale fra bogen “Sous vide 2.0” og bygger videre med ekstra opskrifter, tips og videoer.

Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Sous vide 2.0 er en opdateret udgave af bestselleren ”Sous vide i dit eget køkken“ og tilføjer flere hundrede opskrifter og nye billeder,  indeholder mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, komplette menuer med trinfor-trin-guider til hverdag og fest, den nyeste forskning inden for fødevaresikkerhed, og tips og tricks fra mere end 50 sous vide-kurser og flere hundrede svar og tips i facebook-grupper.

464 sider, vejl. uds. 399 kr. Udgivet: 31. maj 2019. Se en læseprøve her.

Se en oversigt over forskellene på de to bøger her.

Se her hvor bogen kan købes.

3 Comments Add yours

  1. Jørgen Kreutzer says:

    Jeg har lige købt bogen. Den er rigtig fin.
    Tror der er nogle fejl i sidehenvisningerne.
    Eksempel: Side 47. Under serveringsforslag.
    Hakkebøf med nye kartofler. Der henvises til side 314, men det omhandler frugt og grøntsager.
    Hakkebøf med bløde løg. Der henvises til side 321, men det omhandler løgkompot.

    1. Jørgen Kreutzer says:

      Tja, man skal huske at læse samt forstå.
      Sikke en Fejl 40 fra min side.

    2. Hej Jørgen
      Mange tak for dit skarpsindige blik, og at du vil fortælle om det! Sidehenvisningerne er til den ingrediens der står lige før sidehevisningen. F.eks. står side 314 lige efter “agurkesalat” og henviser til opskriften på det på side 314. På samme måde står 321 lige efter “bløde løg” og henviser til opskriften på bløde løg.
      HVis du finder andet må du endleig sige til, for så får jeg det rettet i næste udgave af bogen.
      Mange hilsner
      Karsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *