Sous vide 2.0

Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks indeholder opskrifter, tests af udstyr, videoer, inspiration samt tips og tricks til sous vide.

Denne side indeholder materiale fra bogen “Sous vide 2.0” og bygger videre med ekstra opskrifter, tips og videoer.

Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 – Opskrifter, teknik, tips og tricks er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Sous vide 2.0 er en opdateret udgave af bestselleren ”Sous vide i dit eget køkken“ og tilføjer flere hundrede opskrifter og nye billeder,  indeholder mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, komplette menuer med trinfor-trin-guider til hverdag og fest, den nyeste forskning inden for fødevaresikkerhed, og tips og tricks fra mere end 50 sous vide-kurser og flere hundrede svar og tips i facebook-grupper.

464 sider, vejl. uds. 399 kr. Udgivet: 31. maj 2019. Se en læseprøve her.

Se en oversigt over forskellene på de to bøger her.

Se her hvor bogen kan købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *