Guacamole

Guacamole er en frisk og evt. stærk dip til chips, tortillas – eller flæskesvær! Er også fin til hvid fisk som torsk, men her skal man nok udelade hvidløg og chili for ikke at overdøve den sarte fiskesmag. Guacamolen kan vakuumeres og gemmes flere dage.

8 personer som dip (4 personer som tilbehør), giver 200 g

  • 125 g (1 stk.) avocado
  • 15 g forårsløg
  • 40 g (½ middelstor) tomat uden saft og kerner
  • ¼ fed hvidløg
  • 2 g (½ lille) chili, ikke for stærk
  • 5 g (halvt lille bundt) koriander
  • 8 g saft af (¼) lime
  1. Skær hvidløget superfint og skær alt i 3×3 mm tern.
  2. Mos avocadokødet i en stor skål
    og bland resten i. Smag til med
    salt, peber og limesaft.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *