Alle opskrifter stammer fra bogen “Sous vide 2.0”. Her findes disse opskrifter der kan bruges til skaldyr:
- Blæksprutte, 8-armet/polpo
- Blæksprutte, 10-armet/lille
- Hummerhale
- Kammusling
- Rejer, vannamei
På side 262-264 i bogen “Sous vide 2.0” findes listen over 22 gennemprøvede sous vide tider og temperaturer for skaldyr. Det forventede resultat for hver tilberedning er beskrevet.
- Blæksprutte, 8-armet/polpo 1
- Blæksprutte, 8-armet/polpo 2
- Blæksprutte, 8-armet/polpo 3
- Blæksprutte, 8-armet/polpo 4
- Blæksprutte, 10-armet/lille 1
- Blæksprutte, 10-armet/lille 2
- Blæksprutte, 10-armet/lille 3
- Hummerhale 1
- Hummerhale 2
- Hummerhale 3
- Hummerklør
- Kammusling 1
- Kammusling 2
- Kammusling 3
- Kammusling, fra frost
- Knivmusling, i skallen
- Muslinger, blå-
- Rejer, vannamei 1
- Rejer, vannamei 2
- Rejer, vannamei 3
- Østers, uden skal, med saft 1
- Østers, uden skal, med saft 2