Video: Flæskesteg sous vide med sprød svær

Flæskesteg bliver fantastisk i sous vide, og her er trin-for-trin med opskrifter, tips og tricks hvor også sværen kan blive fantastisk. Hvordan bruner man bedst – her testes FEM forskellige måder! Der er også forslag til tid og temperatur.

Hele videoen er på 13 minutter og indeholder disse emner:

StartEmne
0:05 Valg af råvare
0:42 Forberedelse
2:41Vakuumering
3:37Tilberedning
4:08Færdiggørelse
7:47Bruning – hvad er bedst?
13:02Opskrifterne


Flæskesteg bliver fantastisk i sous vide, og her er trin-for-trin med opskrifter, tips og tricks hvor også sværen kan blive fantastisk. Hvordan bruner man bedst – her testes FEM forskellige måder! Der er også forslag til tid og temperatur.
Hvis du ser videoen i YouTube, kan du se indholdsfortegnelsen i beskrivelsen under videoen (klik evt. “Se mere”).

Sådan sous vide-tilberedes flæskesteg med sprød svær. Saftigt kød, og sprød svær. Det er nemt at gøre og maden kan forberedes en uge i forvejen. I videoen gennemgås tilberedningen trin for trin med tips og tricks om valg af råvarer, klargøring, tilberedning og ikke mindst den afsluttende bruning – med test af 5 forskellige metoder. Materialet stammer fra Karsten Tanggaard: “Sous vide 2.0”.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *