Agurkecreme

En mildere udgave af tzatziki med lidt mindre hvidløg og uden olivenolie. Frisk
creme til lam og et godt modspil til fede kødstykker af gris.

4 personer (tilbehør til kød, fisk og grøntsager)

  • 200 g (1 stk.) agurk, flækket og udkernet
  • 10 g Maldonsalt
  • 130 g græsk yoghurt 10 %
  • 6 g saft af (ca. ½) citron
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 g frisk mynte, finthakket
  • Riv agurken og lad det trække med salt ca. 15-30 min.
  • Udvand og dup tør.
  • Vend resten i og smag til.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *