Tatarsauce (Sauce Tartare)

Tartarsauce mindre lidt om remoulade, men er uden remouladens grøntsager som løg og gulerødder. Tartarsauce er lidt mere frisk end remoulade og egner sig godt til kylling eller fisk.

4 personer, giver ca 375 g (tilbehør til kød, fisk og grøntsager)

  • 150 g mayonnaise, brug gerne halvt mayonnaise og halvt græsk youghurt/skyr hvis den skal være friskere og mindre fed
  • 40 g kapers (hvis du bruger kapers i salt, skal de udvandes MEGET grundigt, så resultatet ikke bliver for salt)
  • 40 g cornichons eller saltagurker
  • 50 g finthakkede skalotteløg
  • 25 g purløg, finthakket
  • 25 g (1 lille håndfuld) finthakket bredbladet persille
  1. Hæld væden fra cornichons og kapers, skyl dem og hak dem fint.
  2. Bland alle ingredienser.
  3. Smag til med peber og stil koldt.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0, sideSous vide-håndbogen, sidetal
OkseKalvetunge9161
FjerkræKylling, hel144
FiskFjæsing262158
FiskHvilling167
FiskKuller262169

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *