Tomatsalat

God til stegt kød sammen med sprødt brød eller pasta – eller som en lille ret til frokost eller forret. Til lam kan man tilføje oliven og feta. (Til denne denne ret bruges ikke sous vide.)

4 personer (tilbehør), giver ca. 500 g

  • 450 g tomater i 2-3 mm skiver (endeskiverne kan udelades)
  • 30 g rødløg i meget tynde skiver (ringe)
  • 10 g (1 spsk) tyk balsamicoeddike
  • 30 g god olivenolie
  • 10 g (20 blade) basilikum
  1. Fordel tomaterne på fadet og drys løgringe og basilikumblade over.
  2. Hæld striber af balsamico og olie over og krydr med salt og peber.
  3. Server straks!

Passer godt til

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *