Fjerkræ bundside

Alle opskrifter stammer fra bogen “Sous vide 2.0”. Her findes disse opskrifter der kan bruges til fjerkræ:

Sous vide 2.0
  • Andesvær
  • Fasanbryst
  • Foie gras
  • Hønsesalat
  • Kyllingeroulade
  • Kyllingeskind, sprødt
  • Kalkunbryst
  • Kyllingeskind, sprødt

På side 208-209 i bogen “Sous vide 2.0” findes listen over 52 gennemprøvede sous vide tider og temperaturer for fjerkræ. Det forventede resultat for hver tilberedning er beskrevet:

  • Andebryst 1
  • Andebryst 2
  • Andebryst 3
  • Andebryst 4
  • Andebryst 5
  • Andelår 1
  • Andelår 2
  • Andelår 3
  • Due, ung, bryst
  • Due, ung, lår
  • Duebryst
  • Duebryst
  • Duelår
  • Fasanbryst 1
  • Fasanbryst 2
  • Fasanbryst 3
  • Fasanlår
  • Foie gras 1
  • Foie gras 2
  • Foie gras 3
  • Gråand, bryst 1
  • Gråand, bryst 2
  • Gråand, lår 1
  • Gråand, lår 2
  • Gåsebryst
  • Kalkunbryst, helt 1
  • Kalkunbryst, helt 2
  • Kalkunbryst, helt 3
  • Kalkunlår
  • Kyllingebryst 1
  • Kyllingebryst 2
  • Kyllingebryst 3
  • Kyllingebryst 4
  • Kyllingehjerter 1
  • Kyllingehjerter 2
  • Kyllingelever 1
  • Kyllingelever 2
  • Kyllingelår 1
  • Kyllingelår 2
  • Kyllingelår 3
  • Kyllingeroulade (2xbryst)
  • Kyllingevinger
  • Perlehønebryst
  • Rypebryst 1
  • Rypebryst 2
  • Rypelår
  • Rypelår
  • Skovduebryst
  • Sneppebryst
  • Sneppelår
  • Tjur, bryst
  • Vagtelbryst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hønse-salat

Kyllingebryst bliver dejlig saftigt i sous vide, og aspargesene bliver møre og smagsrige med et sprødt bid. De traditionelle champignon er erstattet af dobbelt mængde grønne asparges, og sammen med skyren i dressingen gør det salaten lettere og friskere. 6 personer (forret eller frokostret) 200 g sous vide-tilberedt kyllingebryst 300 g sous vide-tilberedte grønne asparges (af…

Kyllingelår – sous vide og grill

Kyllingelår er en kraftigt smagende, saftig, men også lidt sej del af kyllingen og skal derfor have lidt højere temperatur og længere tid end brystet. Kyllinger, der har været lang tid om at vokse, og som har kunnet røre sig og spise varieret, smager af meget mere. De kan være lidt mere seje, fordi lårene…

Laksesalat-tarteletter

Tarteletter med laks er en klassisk “mormor-“ret hvor den sprøde bund er fyldt med en blanding af fyld og en mild sovs. Her i en lidt friskere udgave med en salat af sous vide-tilberedt laks sammen med tomat, fennikel, forårsløg, kapers og corniconer. Fyldet kan forberedes dage i forvejen, og kommes i den lunede tartelet…

Torske-tarteletter

Tarteletter med torsk og spinat er en klassisk “mormor-“ret hvor den sprøde bund er fyldt med en mild sovs (der her er sous vide-tilberedt hollandaise) med fyld i små stykker. Her i en udgave med sous vide-tilberedt torsk og spinat, så konsistens og saftighed bevares. Fyldet kan forberedes dage i forvejen, og blot lunes lige…

Lakse-tarteletter

Tarteletter med laks og asparges er en klassisk “mormor-“ret hvor den sprøde bund er fyldt med en mild sovs (der her er sous vide-tilberedt hollandaise) med fyld i små stykker. Her i en udgave med sous vide-tilberedt laks og asparges, så konsistens og saftighed bevares. Fyldet kan forberedes dage i forvejen, og blot lunes lige…