Fjerkræ bundside

Alle opskrifter stammer fra bogen “Sous vide 2.0”. Her findes disse opskrifter der kan bruges til fjerkræ:

Sous vide 2.0
  • Andesvær
  • Fasanbryst
  • Foie gras
  • Hønsesalat
  • Kyllingeroulade
  • Kyllingeskind, sprødt
  • Kalkunbryst
  • Kyllingeskind, sprødt

På side 208-209 i bogen “Sous vide 2.0” findes listen over 52 gennemprøvede sous vide tider og temperaturer for fjerkræ. Det forventede resultat for hver tilberedning er beskrevet:

  • Andebryst 1
  • Andebryst 2
  • Andebryst 3
  • Andebryst 4
  • Andebryst 5
  • Andelår 1
  • Andelår 2
  • Andelår 3
  • Due, ung, bryst
  • Due, ung, lår
  • Duebryst
  • Duebryst
  • Duelår
  • Fasanbryst 1
  • Fasanbryst 2
  • Fasanbryst 3
  • Fasanlår
  • Foie gras 1
  • Foie gras 2
  • Foie gras 3
  • Gråand, bryst 1
  • Gråand, bryst 2
  • Gråand, lår 1
  • Gråand, lår 2
  • Gåsebryst
  • Kalkunbryst, helt 1
  • Kalkunbryst, helt 2
  • Kalkunbryst, helt 3
  • Kalkunlår
  • Kyllingebryst 1
  • Kyllingebryst 2
  • Kyllingebryst 3
  • Kyllingebryst 4
  • Kyllingehjerter 1
  • Kyllingehjerter 2
  • Kyllingelever 1
  • Kyllingelever 2
  • Kyllingelår 1
  • Kyllingelår 2
  • Kyllingelår 3
  • Kyllingeroulade (2xbryst)
  • Kyllingevinger
  • Perlehønebryst
  • Rypebryst 1
  • Rypebryst 2
  • Rypelår
  • Rypelår
  • Skovduebryst
  • Sneppebryst
  • Sneppelår
  • Tjur, bryst
  • Vagtelbryst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kyllingeoverlår, udbenede (sous vide og grill)

Kyllingelår tilberedes ofte hele, men det bliver mere elegant hvis man deler dem i over- og underlår. Så kan man udbene overlåret og rulle det sammen, så det efter sous vide-tilberedning kan skæres i flotte skiver. Metoden med at udbene og rulle kødet kan også bruges til andelår (de skal dog have længere tid, se…

Andebryststeg

En andebryststeg er to andebryster der stadig sidder på benene – og ofte en masse andet. Kan man tilberede den hel i sous vide? Ja, det kan man godt. Er det en god ide? Nej, ikke rigtigt. Hvad er der i pakken? Der kan være forskel på hvad en “andebryststeg” består af, men her har…

Kyllingerilette 80°/3:30

Kyllingeriletten laves af (rester af) kyllingelår der er tilberedt sous vide, så de bliver smeltende møre og deres bindevæv omdannes til gelatine. Kødet trevles fra hinanden og blandes med de øvrige ingredienser til en rilette (postej) der kan smøres på eller spises til brød. 4-6 personer (forret eller frokostret), giver ca. 375 g Sous vide-tilberedning 2…

Tortilla med kylling, guacamole og ratatouille

En frisk, lækker og mættende ret, der kan spises med fingrene til en afslappet frokost i det fri. Det meste kan forberedes i forvejen hjemmefra, så det er nemt og hurtigt at færdiggøre. 4 personer, 2 wraps per person (3 hvis de er meget sultne) Opskrift: Jesper Mørk Hovgaard. Se Jesper lave retten på sin…

Coq au vin 65°/4:00

Coq au vin betyder “Hane i vin” og bygger på kylling marineret i rødvin. Det er traditionelt en hane (men en stor kylling er også fin) hvor man bruger både lår og bryst – men retten bliver bedst med lår, for brystkød bliver let tørt. Man kan sprødstege skindet separat for at give retten et…