
Denne creme er god som dip eller som tilbehør til rodfrugter, fisk eller kød. Hvis
den skal gemmes nogle timer, holder salsaen farven bedre, hvis den
vakuumeres.
4 personer (tilbehør)
- 50 g blade af (1 bundt) mynte
- 100 g blade og fine stængler af (1 bundt) bredbladet persille
- 50 g blade og fine stængler af (1 bundt) basilikum
- 35 g kapers
- 25 g dijonsennep
- 50 g ansjoser
- 30 g limesaft
- 10 g rødvinseddike
- 100 g olivenolie
- Blend alt udtagen olie.
- Tilsæt derefter olie, mens der blendes, indtil massen er tyktflydende.
- Smag til med peber.
![]() | Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020. Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes. |