Grøn salsa

Denne creme er god som dip eller som tilbehør til rodfrugter, fisk eller kød. Hvis
den skal gemmes nogle timer, holder salsaen farven bedre, hvis den
vakuumeres.

4 personer (tilbehør)

  • 50 g blade af (1 bundt) mynte
  • 100 g blade og fine stængler af (1 bundt) bredbladet persille
  • 50 g blade og fine stængler af (1 bundt) basilikum
  • 35 g kapers
  • 25 g dijonsennep
  • 50 g ansjoser
  • 30 g limesaft
  • 10 g rødvinseddike
  • 100 g olivenolie
  1. Blend alt udtagen olie.
  2. Tilsæt derefter olie, mens der blendes, indtil massen er tyktflydende.
  3. Smag til med peber.

Passer godt til

TypeRåvareSauceSous vide 2.0, sidesaucealiasSous vide-håndbogen, sidetal
GrisIberico plumaGrøn salsa9677
GrisIberico secretoGrøn salsa10079
LamLammekølle, musklerGrøn salsa155109
LamLammekølle, udbenetGrøn salsa155110

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *