Grøn salsa

Denne creme er god som dip eller som tilbehør til rodfrugter, fisk eller kød. Hvis
den skal gemmes nogle timer, holder salsaen farven bedre, hvis den
vakuumeres.

4 personer (tilbehør)

  • 50 g blade af (1 bundt) mynte
  • 100 g blade og fine stængler af (1 bundt) bredbladet persille
  • 50 g blade og fine stængler af (1 bundt) basilikum
  • 35 g kapers
  • 25 g dijonsennep
  • 50 g ansjoser
  • 30 g limesaft
  • 10 g rødvinseddike
  • 100 g olivenolie
  1. Blend alt udtagen olie.
  2. Tilsæt derefter olie, mens der blendes, indtil massen er tyktflydende.
  3. Smag til med peber.

Passer godt til

TypeRåvareSauceSous vide 2.0,
side
saucealiasSous vide-
håndbogen, side
GrisIberico plumaGrøn salsa9677
GrisIberico secretoGrøn salsa10079
LamLammekølle, musklerGrøn salsa155109
LamLammekølle, udbenetGrøn salsa155110

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *