Grøn salsa

Denne creme er god som dip eller som tilbehør til rodfrugter, fisk eller kød. Hvis
den skal gemmes nogle timer, holder salsaen farven bedre, hvis den
vakuumeres.

4 personer (tilbehør)

  • 50 g blade af (1 bundt) mynte
  • 100 g blade og fine stængler af (1 bundt) bredbladet persille
  • 50 g blade og fine stængler af (1 bundt) basilikum
  • 35 g kapers
  • 25 g dijonsennep
  • 50 g ansjoser
  • 30 g limesaft
  • 10 g rødvinseddike
  • 100 g olivenolie
  1. Blend alt udtagen olie.
  2. Tilsæt derefter olie, mens der blendes, indtil massen er tyktflydende.
  3. Smag til med peber.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *