Italiensk salat

Grøntsagerne i salaten er her suppleret med asparges og de er alle sous vide-tilberedte, så de får en perfekt konsistens og stor smag.

Italiensk salat er godt tilbehør til skiver af kalvetunge, kogt skinke (eller skinkeculotte) eller hamburgerryg på rugbrød.

4-6 personer (tilbehør)

  1. Tilbered og afkøl grøntsagerne.
  2. Skær asparges og gulerødder i stykker på 1-2 cm, gem aspargeshovederne til pynt
  3. Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber (og evt. lidt citronskal og -saft).
  4. Pynt med aspargeshovederne.

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.