Purløgs/skyr-creme

Let og frisk alternativ til sauce til kød- og grøntsagsretter.

4 personer (tilbehør)

  • 150 g skyr (eller græsk 10% yogurt)
  • 20 g (½ bundt) purløg
  • 7 g (½  spsk) olivenolie
  • Salt og peber
  1. Skyl og tør purløgene og skær dem i 1-2 mm ringe.
  2. Bland purløg, skyr og olivenolie godt sammen og smag til med salt og peber.
  3. Drys evt. med ekstra purløg.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *