Purløgs/skyr-creme

Let og frisk alternativ til sauce til kød- og grøntsagsretter. Kendes også som krydderurtecreme og mayonnaise/skyr-creme.

4 personer (tilbehør)

  • 150 g skyr (eller græsk 10% yogurt)
  • 20 g (½ bundt) purløg
  • 7 g (½  spsk) olivenolie
  • Salt og peber
  1. Skyl og tør purløgene og skær dem i 1-2 mm ringe.
  2. Bland purløg, skyr og olivenolie godt sammen og smag til med salt og peber.
  3. Drys evt. med ekstra purløg.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0, sidesaucealiasSous vide-håndbogen, sidetal
VildtDyremørbrad179120
OkseRoastbeef8655
OkseChuck flap 30
GrøntSelleri328238
GrøntPersillerod338234
GrøntPeberfrugt300233
GrøntLøg338230
GrøntJordskok337227
GrøntGlaskål337221
GrøntForårsløg316220
GrøntBroccoli336217
GrøntBlomkål336216
GrisSkinkemignon 14097
GrisRibbensteg12691
FjerkræKalkunbryst196141
FiskKnurhane168

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2021.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *