Romesco-sauce

Tomatbaseret spansk (catalansk) sauce, oprindeligt til fisk. Også god til grillet
kød og som grøntsagsdip. Juster evt. med vand til en lind pasta.

8 personer (tilbehør)

  • 100 g grillede pebre (af 2 røde pebre)
  • 10 g (2 stk.) grillede, røde chili
  • 3 hvidløgsfed, knuste
  • 200 g tomater i kvarte
  • 100 g tørt brød i små terninger
  • 100 g mandler
  • 10 g tomatpure
  • 20 g paprika
  • 60 g sherryeddike
  • 100 g olivenolie
  • Cayennepeber
  1. Rist hvidløg og tomater på bagepapir 10 min. i ovn ved 190° varmluft.
  2. Tilføj brød og mandler og rist i yderligere 10 min. til brødet brunes.
  3. Blend alle delene og smag til.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *